söndag 28 oktober 2012

Uppföljning

Eftersom Simon är lite blasé när det kommer till att ta för sig på webben så hade han inte läst tidigare inlägg. Men jag svalde så gärna den skymfen eftersom det blev än mer skojigt när han i den första butiken vi besökte lyckligt ovetande satte igång...

fredag 26 oktober 2012

Flanören

För er som undrar vad Simon gör när han inte undervisar kunskap, krimpar på slopergrepp, tränar bänkpress på det lokala gymmet eller hänger sina nytvättade strumpor med lagom internavstånd så följer här en avslöjande bild.





Precis här trivs han som bäst. Med nummerlappen i ena handen och korgen i den andra, snart fylld av delikatesser som till och med skulle få vår käre vän Robin Dahlberg att baxna. 

Och det är väl bra det. Att någon av oss håller stilen. Nu ska vi till Italien och det är med mycket värme jag ser fram emot att bli undervisad på temat Ventricina Piccante, Finocchiona, Sopressa Veneta al Aglio och Coppa di Parma.

lördag 20 oktober 2012

SM

Grattis vårt eget lilla muskelknippe till en sjundeplats i SM!

Vi på tatatataa är stolta över att någon av oss fortfarande håller sig i slag och fortfarande kan tampas med alla gymtalanger!

måndag 8 oktober 2012

Nyturer i Skevik

Ännu en film från Sveriges nya klätterfilmskreatör, Edvard Stokstad.
Daniel har gått sitt projekt "Modig" i Skevik.
Grattis till det!


Modig from Edvard Stokstad on Vimeo.

lördag 6 oktober 2012

Höstljus vid skevik

Idag gjorde Daniel sitt projekt vid skevik, ett tak av kylskåpstyp. Typ. Grattis! Eddie var med och filmade så snart får vi säkert en fin film av bedriften.

I övrigt var det lite småblött tyvärr. Enligt gossarna i svarttjärn var det likadant där. Vi får hoppas på morgondagen.

fredag 5 oktober 2012

Edvard Stokstad


Erik och hans vänner klättrar from Edvard Stokstad on Vimeo.

Edvard har en ny kamera och talang så det både räcker och blir över. Konstigt att det inte blev något ljud med tanke på att mikrofonen var något i hästväg. Men jag är ju ingen konstnär...