söndag 21 augusti 2011

Söndadsstek

I dag var det fint. Det firade vi på Finnsvedsberget med sol, bad och klättring tillsammans med ett rejält gäng likatänkande. Fantastiskt!

Det konstiga med Finnsvedsberget är att klippan ibland förknippas med softa leder, trots att nästan alla lederna inte alls är softa, utan snarare väldigt hårda för sina grader. Jag som har prövat att klättra på klippan vid "bra förhållanden" vet att det inte alls är bra förhållanden då. Det är nästan ännu sämre förhållanden än när det är dåliga förhållanden. Eftersom det inte riktigt finns några bra förhållanden måste man ju klättra lederna i dåliga förhållanden om man någon gång vill få dom gjorda. I dåliga förhållanden är lederna på Finnsved inte softa.

Kvar glömdes ett par anazasi verde som följde med Jon och Katrin samt ett par soltorkade och vita herrunderbyxor av boxertyp som tydligen följde med Jerk och Libby. Hur diskussionen kring uppdelningen fortlöpte vet jag inte, men med facit i hand känns det som om Jerk drog nitlotten.

ses!

4 kommentarer:

kirunathompa sa...

Tjena!

Tackar för senast. Trist att jag glömde mina klätterskor 5-10 str 41 1/2. Jag bor i Nyköping men klättrar ganska ofta i Stockholm. Vet du hur man kommer i kontakt med Jon och Katrin.

Mvh
/Thomas
kirunathompa(at)gmail.com

Erik sa...

Det ordnar vi!

Anonym sa...

Då vill jag veta hur jag kommer i kontakt med den herren som glömt de fina kalsongerna... Jag tänker mig lite som Törnrosa... Män från land och rike runt får resa hit och prova kalsongen, så avgörs vem som fyller dem bäst.
-Jerka

Anonym sa...

Får killen som kommer i kalsongerna prinsessan oxå... eller prinsen?
/Clara