fredag 29 oktober 2010

Spanien

Snart bara en vecka kvar (7e) till jag och Erik hoppar på planet (tillsammans med ett ganska stort gäng) ner till Girona. Simpan måste stanna hemma även om jag inte riktigt förstår varför, tydligen skall han undervisa? Martin däremot åker nu på söndag för en uppvärmningsvecka i Font. Senast vi var och klättrade i Siurana allesammans var i feb/mars -09 vilket i princip var startskottet för min klätterkarriär. Innan det var det hårdaste jag kravlat mig upp för Pumpmaskin på Skevik.
Åter till ämnet Siurana... Då vi hämtat ut hyrbilen på flygplatsen satte sig Erik, Simon, Michelle och jag om jag inte missminner mig och styr kosan ner mot Siurana. Trodde vi. Vi kör och kör samtidigt som vi undrar över den där byn Franca och när vi kommer att passera den.
Det skulle dröja tills dess att det står "Sista avfarten innan gränsen" för att vi skulle fatta att det inte var en by utan att vi åkt åt fel håll och var på väg in i Frankrike. Hejja oss.

Sightseeing.

Som tur var spelade denna lilla fadäs ingen större roll då det var Martin som körde den andra bilen så vi landade "typ" samtidigt i Gelida där vi skulle klättra för dagen.

Skall bli riktigt kul att se hur det går nu jämfört med då.


Pota d'elephant. Gjordes ej då.

Prognosen för dagarna fram tom den 7e säger 17-20 grader och strålande sol. Just lagom till att man vant sig att klättra med stick....

2 kommentarer:

Simon sa...

Ja fy fan. Ni kommer inte ha det lätt inte.

Erik sa...

Jag tror jag talar för oss alla... det är mycket tråkigt att du kommer saknas under denna tripp