torsdag 3 mars 2011

Om bastubad

Vi befann oss i Sälen någon gång under gymnasietiden. Vi var sju till antalet, duktiga på att döda varandra i VR och begåvade med undermåliga ölsinnen.

Under ett av många berusade bastubad hände följande;

Jag befann mig sittande på översta laven (så klart), illröd och blank som en biljardkula. Vid min vänstra sida satt Stig och vid min högra Limpan. Jag reste mig från sittande för att slänga vatten på aggregatet. Bakom min rygg, under bara några sekunder, ingick Stig och Limpan en överenskommelse. De skulle spela mig ett spratt.

Med noggrann precision placerade Stig sin ölflaska på laven där jag alldeles nyss suttit, riktade den snett framåt och tog sikte, fortfarande med stöd underifrån av laven.

Tack vare Stigs precision, Limpans övertalningsförmåga och min egen kraftfulla nedsittningsstil så harjag helt enkelt haft en ölflaska i stjärten. Å det är det inte alla som har haft.

Nu när jag har öppnat mig kan fan den som kissade i bastu-vatten-hinken på verket ge sig till känna och framförallt sluta med det!

På måndag är det styrka och bastubad för den som känner sig manad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppla, ännu en förklaring att lägga till högen av förklaingar om varför man hittats med diverse föremål mellan skinkorna...

Maria sa...

Hahaha! Epic!

Anonym sa...

" Nu när jag har öppnat mig"...