tisdag 8 mars 2011

Solen skiner säkert på Tyresö idag också...

Ja, det gör den säkert! Tyvärr för min egen del så vankades det tvätttid och allmän bilbrist, så det får bli ett boulderpass på verket istället...

Hur härligt är det inte att vårsäsongen har dragit igång?
Det har skrivits mycket om det lilla berget i Tyresö på bloggen den senaste tiden, och mer ska det bli! Stockholm bästa klippa förtjänar det faktiskt.
Jag och Simon pallrade oss faktiskt ut under söndagen också, och destinationen blev såklart Döskalleberget igen!
Under söndagen var det s.k. "mint conditions" ute på brevikshalvön. Inga frostskadade fingertoppar, vinterjackor eller klätterskor innanför tröjan. Hur bra som helst, helt enkelt!

Varning, Spoiler för onsight-sugna:
Simon gjorde en imponerande (om än något kaxig) repetition av Mr. Magister vilket var väldigt inspirerande. Själv känns det som jag har en liten bit kvar på vägen eftersom jag inte riktigt hittar vilan innan slutmovet. De två bästa pressen hittills lyckades jag håva in iallafall, och nästa gång ska den väl trilla ner hoppas jag.

Under lördagen filmades det en hel del, och jag önskar faktiskt jag hade tagit en bild på lilla Lundqvist som fick för sig att på ett litet dumdristigt, men självklart säkert sätt fira sig ner från toppen av berget och klättra ut i en björk för att filma.
Där uppe satt vår lilla Fellini i ungefär 2 timmar innan även han bestämde sig för att klättra lite. All ära till Erik för den prestationen!

Jag har inte haft tid att kolla igenom materialet ännu, men om vi har tur så fick vi med en liten beta-film på Mr. Magister för er som är sugna.

/Martin

1 kommentar:

Johan sa...

Ganska passande för Simon att senda Magistern liksom